Agromesse Mors klar til anden omgang

I 2020 afholdt seks maskinforhandlere og -producenter fra Mors en decentral messe som erstatning for de aflyste dyrskuer. I år gentages succesen – denne gang med syv forhandlere.

En del af holdet bag Agromesse Mors. Fra Venstre: Christian Nørgaard (CN-Agro), Aksel Pedersen (Vinderup Maskiner), Per Bertelsen (Semler Agro), Lars Borg Nielsen (Vinderup Maskiner), Jens Iversen (Ploveksperten/Farmimplement Aps), Søren Jacobsen (Ingemann Larsen A/S), Jesper Boldt Møjbæk (HE-VA Aps), John Mølgaard (Brdr. Thorsen Maskincenter), Klaus Andersen (Brdr. Thorsen Maskincenter).

Corona står igen i 2021 bag aflysning af Landsskuet, landbrugsmesser og dyrskuer, hvilket får syv landbrugsvirksomheder til at gå sammen om en fælles, decentral landbrugsmesse i uge 26: Agromesse Mors 2021.

De syv virksomheder kommer til at lave udstilling og messestemning på hver deres adresse i dagene onsdag den 30. juni til og med lørdag den 3. juli, alle dage klokken 9 til 16.

- Vi afholder igen messen over fire dage for at begrænse antallet af besøgende pr. dag, af hensyn til corona-sikkerheden, men har ændret det fra tirsdag-fredag, så det i år er onsdag-lørdag, for at tage hensyn til skolesøgende- og deltidsbedrifter, siger Jens Iversen, Ploveksperten, der er initiativtager til Agromesse Mors.

- Vi har også fået et ekstra firma med, idet Brdr. Thorsen Maskincenter med MF har åbnet en afdeling i Nykøbing Mors.

Styk selv ruten sammen

Ideen er, at man tager en tur til Mors, så kører man rundt og besøger de virksomheder, som man har interesse i at besøge.

- Dermed kan man på første parket få en god og saglig snak med personalet og samtidigt se og opleve virksomhedernes produkter og faciliteter. Samtidigt kan man få et ekstra godt indblik i, hvad de enkelte virksomheder kan tilbyde lige netop dig, lyder det fra holdet bag messen, der foreslår at kombinere et besøg på Agromesse Mors med en ferie eller udflugt på Limfjordsøen – eksempelvis til Jesperhus Blomsterpark.

- Vi føler alle et behov for at komme ud at møde landmanden, hvilket ikke kan lade sig gøre på de traditionelle dyrskuer i år. Derfor laver vi denne »corona-venlige« messe, hvor folk selv kan stykke deres tur sammen til hver af os, siger Jens Iversen.

Alle udstillende virksomheder viser et bredt udvalg af deres produkter, mens der samtidig loves corona-sikrede, hyggelige og uhøjtidelige forhold.

- For de virksomheder, som har butik og reservedele kan man jo også få dele med hjem, som man står og mangler, lyder det.

Agromesse Mors

De åbner dørene for Agromesse Mors 2021:

HE-VA Aps

Vinderup Maskiner

Semler Agro

Ingemann Larsen A/S

Brdr. Thorsen Maskincenter

CN Agro A/S

Ploveksperten/Farm Implement ApS

Læs også