Endnu en markvanding med naturtjek

Mandag aften inviterer L&F Centrovice til arrangement hos formanden Torben Povlsen, hvor der blandt andet bliver lejlighed til at se filtermatriceanlægget hos ejendommen i Sentved.

Forleden præsenterede Torben Povlsen sin filtermatrice, som renser drænvandet fra 88 hektar, frem for fødevareminister Rasmus Prehn (S), Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen og Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (tv). På mandag aften er der markvandring for alle interesserede på formandens ejendom i Sentved. Foto: Erik Hansen

Onsdag aften kan interesserede deltage i en markvandring hos Svend D. Møller i Svenstrup ved Middelfart, der har fået foretaget et NaturTjek af en af konsulenterne hos Velas.

På mandag aften afvikler L&F Centrovice et lignende arrangement på Østfyn, hos formanden Torben L. Povlsen i Sentved, der ligeledes har fået udarbejdet et NaturTjek.

Et sådant tjek indebærer blandt andet, at konsulenten identificerer, hvilke områder på bedriften, der har værdi for biodiversiteten, og hvilke områder, der bør forbedres.

Ved markvandringen mandag den 21. juni, som indledes på Frederikshøj på adressen Kogsbøllevej 66E, Frørup, bliver der også mulighed for at se det såkaldte filtermatriceanlæg på bedriften, samt flere vildtagre og andre naturplejetiltag.

Torben Povlsen vil også komme ind på landbrugets muligheder og udfordringer, og desuden deltager oplandskonsulent Birthe Thordahl Christensen.

Læs også