Skal den næste bil køre på el?

Hvis du er en af dem, som overvejer en elbil, men fortsat er i tvivl og har en lang række spørgsmål, så kan det måske være en hjælp at deltage, når Patriotisk Selskab sætter fokus på emnet på et fyraftensmøde den 1. marts.

Salget af elbiler drøner derudad. I det forgangne år satte salget af elbiler den ene rekord efter den anden, og forventningen er, at elbilsalget vil fortsætte med at stige.

Derfor inviterer Patriotisk Selskab til fyraftensmøde sammen med FDM tirsdag den 1. marts klokken 16-18, hvor de, der overvejer en elbil, har mulighed for at få svar på en lang række spørgsmål.

For der er mange spørgsmål at tage stilling til – både de praktiske og de økonomiske, når det handler om elbiler.

Hvordan er livet med en elbil? Hvilke praktiske overvejelser skal man gøre sig? Kan elnettet overhovedet klare en million elbiler? Vil brintbilerne på et tidspunkt overhale elbilerne? Hvad med udviklingen af batteriteknologien og ladeinfrastrukturen? Hvilke ladeløsninger findes derude?

Chefkonsulent og forbrugerøkonom hos FDM Ilyas Dogru, vil denne eftermiddag guide deltagerne igennem de mange spørgsmål, som de fleste stiller sig selv, inden de køber deres første elbil.

Chefkonsulenterne Anders Halberg og Mimi Shin Jensen fra Patriotisk Selskab giver endvidere et overblik over de regler og økonomiske forhold, der gælder, når elbilen ikke kun skal bruges privat, men også erhvervsmæssigt. Hvad betyder køb af en erhvervs-elbil i forhold til for eksempel moms, afgifter og beskatning?

Arrangementet, der finder sted på Patriotisk Selskabs adresse, kræver tilmelding, hvilket skal ske senest torsdag den 24. februar. Se mere om eftermiddagens program på patriotisk.dk.

Læs også