Informationsmøde for kommende kyllingeproducenter

For de der overvejer at starte som slagtekyllingeproducent, er der gratis information at hente på et møde i Ølgod den 4. maj.

- Vil du (også) producere velfærdskyllinger? spørger inventarfirmaet Skiold Landmeco, som inviterer til et gratis informationsmøde for måske kommende kyllingeproducenter.

Når Skiold Landmeco har valgt at tage initiativ til informationsmødet, så skyldes det blandt andet, at virksomheden anser produktion af velfærdskyllinger som et område inden for landbruget, der vil vokse de kommende år.

- Der en særdeles positiv udvikling/trend, både i detailsektoren og hos forbrugeren, som peger henimod en signifikant vækst i velfærdskylling. Derfor vil de store slagterier i Danmark komme til at mangle kyllinger i meget nær fremtid og i årene fremover, lyder det fra Skiold Landmeco.

Netop den kommende mangel på kyllinger til slagtning er også noget, der blev påpeget af slagterikoncernen Danpo, som også for nyligt har afholdt informationsmøder for eventuelt kommende kyllingeproducenter.

Skiold Landmeco ønsker derfor at gøre opmærksom på den store viden, som firmaet har om inventar, vandings- og fodersystemer til slagtekyllinger.

Mødet er gratis og foregår onsdag den 4. maj klokken 9 til 13.30 på Haulundvej 16 i Ølgod hos Skiold Landmeco.

Tilmelding er nødvendig.

 

Program 

Onsdag den 4. maj klokken 9 til 13.30 hos Skiold Landmeco, Ølgod

09:30 Velkomst

09:45 Information om Skiold Landmeco

10:00 Produkter til kyllingeproduktion. Herunder inventar, foder-/vandlinjer, kyllingehus management og daglig drift / rutiner

12:00 Bygning og økonomi. Herunder miljø- og byggetilladelser samt tilskudsordninger

12:30 Frokost

Kilde: Skiold Landmeco

Læs også