Inspirationsaften for lokale landmænd

Torsdag den 2. november slår Morsø Landbrugsskole på Nordic Food College dørene op til et traditionsrigt arrangement for lokale landmænd på Mors, Salling og i Thy.

Det er landmænd på Mors, der er initiativtagere til et arrangement, torsdag den 2. november, som byder på både faglige indlæg, musikalsk underholdning, lækker mad og masser af hygge.

Alt sammen i godt selskab med landbrugsinteresserede kollegaer fra både Mors, Thy og Salling.

- Der var flot tilslutning til sidste års arrangement, så vi gentager succesen og håber på, at lige så mange vil møde op i år. Vi har sammensat et stærkt program med spændende oplæg fra Erik Poulsen, som er medlem af Europa-Parlamentet, Jakob Pedersen fra Mollerup Mølle og Susanne Toftegaard Hansen, som er erhvervschef på Mors. Vi er naturligvis også garant for et lækkert måltid mad, og så slutter vi af med manér, når vi får besøg af Bent og Anders Bro, som er kendt fra Tørfisk og Fotovognen på TV MidtVest. Vi har med andre ord lagt os i selen for at skabe en både inspirerende, underholdende og hyggelig aften for de lokale landmænd, fortæller forstander Jonas Lundgren Korsgaard fra Morsø Landbrugsskole på Nordic Food College.

Karl Kudsk er blandt initiativtagerne til de årlige arrangementer for lokale landmænd, der løb af stablen for første gang for cirka 14 år siden.

- Vi startede de her arrangementer, da man i sin tid nedlagde landbrugscenteret. Selve rådgivningsdelen kunne man finde andre steder i landbrugsorganisationen, men vi kom til at mangle et sted, hvor vi kunne mødes socialt. Det blev startskuddet til de årlige inspirationsaftener, som vi, kun afbrudt af to års Corona-dvale, har holdt lige siden. Det er nogle virkelig hyggelige arrangementer og en god anledning til at mødes for både at drøfte faglige temaer og have noget socialt sammen. Jeg håber derfor også, at der igen i år vil være god opbakning til arrangementet, lyder det fra Karl Kudsk.

Inspirationsaftenen starter klokken 18.00, og tilmelding er nødvendig.

Læs også