Fokus på sikkerhed med verdens største dominobrikker af halm - se video

Sagro satte fokus på sikkerhed ved Landsskuet i Herning med verdens største dominobrikker af halm.
10-07-2018 11:00:45
Hundredvis hørte om sikkerhed med humor, halm og alvor på Landsskuet i Herning.

Landbruget er et af de farligste erhverv at arbejde i. Store maskiner, højder, dyr med mange kræfter, glatte gulve, er nogle af udfordringerne – og siden 2013 har 37 mistet livet i landbruget.
Der er mange faktorer, der kan udløse ulykker – men omtanke og opmærksomhed kan forhindre mange af dem. Derfor satte Sagro på Landsskuet i Herning fokus på sikkerhed.

Den syngende traktorfører Thomas Birkedal var til lejligheden klædt på som sikkerhedsofficer og delte materialer ud om netop sikkerhed og gjorde ved samme lejlighed opmærksom på det rekordforsøg, SAGRO havde etableret på skuet.

Her udgjorde både små og store halmballer dominobrikker i det, der skulle sætte fokus på sikkerheden.
Først hjalp publikum med at sætte den omkring 150 meter lang slange af halmballer på højkant, som en lang dominobane, der til sidst blev væltet i én lang bevægelse. Det er – så vidt vides – den længste dominobane af halmballer, der er skabt.

Herefter byggede Stauning Maskinstation bigballer op i stabler på op til fem ballers højde, som en trappe af de store baller med en vægt på små 700 kilo. Med et drøn, der kunne mærkes i jorden som en mindre jordrystelse, væltedes herefter stablerne som en meget tydelig advarsel om, hvilke kræfter, der er i spil.

Thomas Birkedal underholdt undervejs med fakta og fortællinger omkring sikkerheden, som han også som maskinfører selv kender til.
Sagro arbejder i sensommeren videre med sikkerhedskampagnen, der har temaet »TH!NK SAFETY FIRST!« -altså »Tænk først på sikkerheden«.

Sagro sætter i de kommende måneder fokus på sikkerheden i landbruget. Startskuddet lød på Landsskuet i Herning, hvor den syngende traktorfører Thomas Birkedal fortalte om farerne ved blandt andet store halmballer.


Se videoen med halmballe-forsøget her

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer