Generalforsamling hos DM&E

Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, afholdt fredag eftermiddag generalforsamling på Comwell i Sorø, og her kom formand Birger Niemann ind på både de vanskelige vejrmæssige såvel som politiske forhold, 2019 havde at byde på, men også tanker om, hvad 2020 kommer til at bringe.

- 2020 vil blive et år, hvor klimadagsorden kommer til at fylde i  Entreprenørbranchen, forudsiger han.

- Der vil komme mere fokus på, hvordan vi i fremtiden håndterer den øgede mængde regnvand, som vil ramme os og der vil ligeledes komme fokus på miljøbelastningen i form af CO2-udledningen i bygge- og anlægsbranchen hele værdikæden igennem.

Birger Niemann forestiller sig, at et af de værktøjer, som kommer til at drive den politiske dagsorden, bliver FNs 17 verdensmål, som vil blive et aktiv for offentlige instanser i deres arbejde.

Formanden understreger, at 2020 atter vil blive et år, hvor DM&E Entreprenør vil have fokus på at komme ud at besøge medlemsvirksomhederne og derigennem få skabt en tættere kontakt til de lokale medlemmer.

Entreprenørudvalget er, forklarer han, medlemmernes garanti for, at de sager der arbejdes med, er af relevans for medlemmerne.

Læs også