Hør om PRRS-smitte

Svineproduktionsudvalget i Djursland Landboforening og LVK-dyrlægerne inviterer til fyraftensmøde med aftensmad onsdag den 30. oktober kl. 17.00 i landboforeningens lokaler, Føllevej 5, 8410 Rønde.

Fyraftensmødet inddeles i to blokke, hvor der i første blok er indlæg om samarbejdet med DAKA og nyt fra Danish Crown, mens den anden blok omhandler dyrlægefaglige indlæg omkring PRRS-smitte og OUA-produktion

Efter velkomst ved formand Thomas Olesen vil en repræsentant fra DAKA fortælle om arbejdsgangene hos DAKA over emnet, »Sikkerhed hele vejen rundt«.

Herefter indlæg ved gårdejer Cay Wulff Sørensen om aktuelt nyt fra Danish Crown.

Udvalget er vært, når der undervejs serveres stegt flæsk med persillesovs. Efter pausen er der indlæg ved svinedyrlæge Ida Friis Overgaard, LVK, om PRRS-smitte og om OUA-produktion. Mødet forventes afsluttet senest kl. 20.30. Tilmelding senest den 28. oktober.

Læs mere om Danmark saneres for PRRS

En samlet dansk svinebranche er gået sammen om en national plan for at reducere forekomsten af PRRS blandt danske grise. Men hvad er det egentlig, og er det muligt helt at udrydde den smitsomme sygdom?

Læs mere her

Læs også