bannerPos

Infomøde om generationsskifte

Når Folketingets arbejdsår starter 1. oktober, er det en god idé at have øjne og ører åbne, hvis man står foran et generationsskifte i familieregi.

Den socialdemokratiske regering har nemlig bebudet, at den vil forsøge at hæve gaveafgiften i forbindelse med generationsskifte fra 6 til 15 procent. Det kan i mange tilfælde gøre en forskel på adskillige hundredetusinde kroner i et generationsskifte.

Samtidig kan en ændring i ejendomsavancebeskatningen fra 42 til 56 procent endda have endnu større betydning.

- Det kan således have stor betydning for det udgangspunkt, som næste generation får inden for landbruget, siger regnskabschef Niels Erik Madsen, Sagro.

Så vil man være sikker på at undgå de drastiske følger, skal man reagere nu.

- Det er tæt på at være sidste udkald, men det kan nås endnu, siger Niels Erik Madsen.

Derfor arrangerer Sagro to informationsaftener, hvor interesserede kan høre om, hvordan de bedst – og hurtigt – griber et generationsskifte an.

Møderne finder sted mandag den 16. september hos Sagro i Herning og 18. september på Gram Slot. Der lægges ud med spisning, og dernæst kommer forsamlingen igennem punkterne »Gør din ejendom salgsklar«, »Markedet set fra købers synspunkt«, »Hvordan med skat, pension og sociale ydelser ved salg« og endelig »Hvilke juridiske faldgruber skal du kende som sælger«.

JCB læsser nyheder op på Agritechnica

Opgraderinger, nyheder, simulatorer. Der er masser af interessante ting på JCBs stand på Agritechnica. Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen, viser frem.

Rotorklipper bliver væsentlig kraftigere

Spearhead forhandles i dag af de seks Danish Agro maskinforretninger i Danmark. På Agritechnica blev en ny Multicut 630 rotorklipper lanceret.

Sølvmedalje giver GreenTec-opfindelse enorm opmærksomhed

For 12 år siden hentede Kolding-firmaet hæder i Hannover. Nu gentager historien sig, mens kunder strømmer til standen. Det samme gør ordrerne.

Kartoffeloptager klar til marken

Den to-rækkede optager Grimme EVO 280 med otte tons tank er nu i fuld produktion.
Side 1 af 1690 (33782 artikler)Prev1234567168816891690Next