bannerPos

Møder om handel og finansiering

20-09-2019 18:05

AgroMarkets starter endnu en sæson med HandelsErfa-møder i hele landet, hvor landmænd kan få ekstra indsigt og viden om handel og finansiering.

På torsdag den 26. september og tirsdag den 1. oktober gør chefanalytiker John Jensen holdt i Vojens hos SLF - Sønderjysk Landboforening og opdaterer de sønderjyske landmænd med sidste nyt om råvarer og finans.

Derudover kommer han med hjælp og anbefalinger til deres strategi og bedrift.

- Denne gang vil jeg give landmændene nogle værktøjer til, hvordan de kan forberede sig og være bedre rustet til den nedgangsperiode, som vi uden tvivl vil blive ramt af inden så længe, siger John Jensen.

Udover recession og en drøftelse omkring renter vil han også komme ind på den nyligt overståede høst,

AgroMarkets sender købs- og salgssignaler ud på korn, råolie, sojaskrå, roepiller, el og rapsfrø. Når analysehuset vurderer, at priserne er favorable på det fysiske marked, får landmanden en sms.

Tilmelding via slf.dk.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde forretningen

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke kan for nogle minkavlere være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.
Side 1 af 1852 (37029 artikler)Prev1234567185018511852Next