bannerPos

Møder om handel og finansiering

Redaktionen

20-09-2019 18:05

AgroMarkets starter endnu en sæson med HandelsErfa-møder i hele landet, hvor landmænd kan få ekstra indsigt og viden om handel og finansiering.

På torsdag den 26. september og tirsdag den 1. oktober gør chefanalytiker John Jensen holdt i Vojens hos SLF - Sønderjysk Landboforening og opdaterer de sønderjyske landmænd med sidste nyt om råvarer og finans.

Derudover kommer han med hjælp og anbefalinger til deres strategi og bedrift.

- Denne gang vil jeg give landmændene nogle værktøjer til, hvordan de kan forberede sig og være bedre rustet til den nedgangsperiode, som vi uden tvivl vil blive ramt af inden så længe, siger John Jensen.

Udover recession og en drøftelse omkring renter vil han også komme ind på den nyligt overståede høst,

AgroMarkets sender købs- og salgssignaler ud på korn, råolie, sojaskrå, roepiller, el og rapsfrø. Når analysehuset vurderer, at priserne er favorable på det fysiske marked, får landmanden en sms.

Tilmelding via slf.dk.

Strammere krav i ny ordning

Tilsagnskrav vægter miljøeffekter højere end bedriftsstørrelsen i ny ordning til kvæg og gartneri.

EU-tilskud hjalp generationsskifte i mål

En støtteordning med tilskud fra EU var med til at gøre et generationsskifte muligt for far og søn i Thy. Forarbejde og rådgiver-hjælp sikrede dem en smidig proces, mener de.

Knap halvdelen af rapsmarkerne skal sprøjtes mod jordlopper

Planteavlskonsulenterne har i denne uge fundet bekæmpelsesbehov for larver i 45 procent af rapsmarkerne landet over.

Moderne kameraløsninger gør det nemt at overvåge bedriften inde og ude

Overvågning af landbrugsbedrifter vinder frem. Optagelserne kan dokumentere adfærd overalt og brugs som værn mod aktivister eller til efteruddannelse, når udførte arbejdsopgaver filmes og evalueres.

De danske svineproducenter samles til årets største møde

Tirsdag og onsdag i næste uge mødes svineproducenter fra hele landet for at debattere, netværke og tanke ny viden i Herning.

Nyt bejdsemiddel mod rapsjordlopper

Efter EU's forbud mod insektbejdse med neonikotinoider er der behov for en anden type bejdse til blandt andet rapsudsæd. Corteva har nu midlet Lumiposa klar, som også vil aflaste den stigende pyrethroid-resistens.
Side 1 af 1664 (33268 artikler)Prev1234567166216631664Next