bannerPos

Stor tilslutning og høj kvalitet

Oluf Bøgh var stolt af at kunne byde velkommen til både flere produktudstillere og dyr end sædvanligt.

Christian Carus

Journalist
08-03-2018 07:41
Alle udstillingskvadratmeter var solgt, der var en tredjedel flere køer og kvaliteten var i top, da formand Oluf Bøgh bød velkommen til Agro Nord 2018.

Det var en tilfreds formand for Agro Nord, Oluf Bøgh, der i går havde æren af at byde velkommen til årets kvægfagmesse Messecenter Vesthimmerland i Aars.


- Vi er utroligt stolte af at kunne melde alt udsolgt, selvom udstillingsarealet er blevet en tredjedel større, konstaterede formanden, der også kunne se travlhed i stalden og ringen.


- Der har været stor søgning i år, og vi har omkring en tredjedel flere dyr end vi har været vant til de seneste år, så det er bestemt tilfredsstillende, og vi er stolte af, at vi her i Nordjylland har formået at fastholde og videreudvikle konceptet som Danmarks kvægfagmesse, sagde han, da han havde overladt savsmuldet i ringen til holstein-besætningerne.

Flot kvalitet

I alt var der tilmeldt 158 malkekøer, mens kødkvægene også var repræsenteret.


Og mens antallet var i top, var kvaliteten også, som Oluf Bøgh havde håbet.


- Formiddagen med de unge køer viste, at kvaliteten er høj, og det bliver kun bedre hen ad dagen. Så der er bestemt grund til at være stolt, sagde formanden, der også gav premiere til et nyt lyd- og lyssystem, der skulle gøre oplevelsen omkring ringen endnu mere intens. Det skulle blandt andet give Miss Agro Nord 2018 en entre ud over det sædvanlig med både røg og farvede spotlights.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next