Stor tilslutning og høj kvalitet

Alle udstillingskvadratmeter var solgt, der var en tredjedel flere køer og kvaliteten var i top, da formand Oluf Bøgh bød velkommen til Agro Nord 2018.

Det var en tilfreds formand for Agro Nord, Oluf Bøgh, der i går havde æren af at byde velkommen til årets kvægfagmesse Messecenter Vesthimmerland i Aars.


- Vi er utroligt stolte af at kunne melde alt udsolgt, selvom udstillingsarealet er blevet en tredjedel større, konstaterede formanden, der også kunne se travlhed i stalden og ringen.


- Der har været stor søgning i år, og vi har omkring en tredjedel flere dyr end vi har været vant til de seneste år, så det er bestemt tilfredsstillende, og vi er stolte af, at vi her i Nordjylland har formået at fastholde og videreudvikle konceptet som Danmarks kvægfagmesse, sagde han, da han havde overladt savsmuldet i ringen til holstein-besætningerne.

Flot kvalitet

I alt var der tilmeldt 158 malkekøer, mens kødkvægene også var repræsenteret.


Og mens antallet var i top, var kvaliteten også, som Oluf Bøgh havde håbet.


- Formiddagen med de unge køer viste, at kvaliteten er høj, og det bliver kun bedre hen ad dagen. Så der er bestemt grund til at være stolt, sagde formanden, der også gav premiere til et nyt lyd- og lyssystem, der skulle gøre oplevelsen omkring ringen endnu mere intens. Det skulle blandt andet give Miss Agro Nord 2018 en entre ud over det sædvanlig med både røg og farvede spotlights.

Læs også