bannerPos

Helms forbereder generationsskifte

Jakob Helms (til ventre, red.) kan sammen med broderen Allan Helms se frem til at stå i spidsen for Helms TMT indenfor de næste tre år, når hans far, Kristian Helms (til højre) træder tilbage i virksomheden.
13-06-2020 12:54

Krisitan Helms planlægger at træde tilbage som direktør i Helms TMT i løbet af de næste tre år. 

Det fortæller Kristian Helms i et interview med Dagbladet Ringsted. Han er klar til at overlade styringen af virksomheden til sønnerne Jakob og Allan Helms. 

- Mine sønner vil træde andre, nye skridt, end jeg har gjort, og det har jeg det rigtigt godt med, for det har jeg selv gjort. Jeg stod jo selv for at få vores populære minilæsser ind i kataloget og har i de seneste år føjet flere maskiner til, siger Kristian Helms til avisen. 

Helms TMT har afdeliinger i Herning og Ringsted, men elv om Helms-familien stammer fra Herning, er den østlige afdeling af stor betydning for virksomheden, fortæller han. 

- Sjælland er faktisk så vigtig for os, at jeg snart flytter dertil for at være mere tilsted, tilføjer han. 

Kristian Helms overtog Helms TMT fra faderen i 1993. 

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next