Landbrugsseminar i Roskilde

Torsdag den 23. januar står Landbrugsstyrelsen bag et seminar på Comwell Roskilde, hvor en ny mobilapp bliver præsenteret.

SEMINAR Landbrugsstyrelsen har igen i år inviteret til seminarer rundt om i landet, så konsulenter, landmænd og andre interesserede har mulighed for at forberede sig på, hvad der er sket af ændringer – både lovmæssigt og i forhold til tast-selv-systemet siden sidste år.

Et enkelt seminar foregår øst for Storebælt, og det er torsdag den 23. januar på Comwell Roskilde, hvor der er plads til 250 deltagere.

- Det overordnede emne for seminarerne er ansøgningsrunden for arealstøtte, oplyser Landbrugsstyrelsen, som videre meddeler:

- Derfor vil der være orientering om erfaringerne fra sagsbehandlingen i 2019, herunder målrettet kvælstofregulering og indberetning af efterafgrøder, nyt om satellitbaseret kontrol, samt nyt om arealstøtten i 2020 og hvordan man udfylder fællesskema og indberetter efterafgrøder.

Et af formiddagens emner vil være, hvordan monitoreringen gik i 2019 og hvilke nye tiltag der kommer i 2020.

- Vi vil fortælle om trafiklysets modtagelse, og erfaringerne fra kontrollen af de røde marker vil blive præsenteret, fortæller Landbrugsstyrelsen, som gør opmærksom på, at der i 2020 vil blive introduceret en mobilapp, der skal anvendes til afgivelse af høringssvar på de røde marker, og at der vil komme nærmere informationer om planerne med den.

jhal

Læs også