Ny feje/sugemaskine fra MultiOne

Så er det tid til forårsrengøring! Og MultiOne har tænkt sig at give en hjælpende hånd med et nyt redskab, der gør det nemt at komme helt ind i hjørnerne, ned i lyskasserne og hen over de flade arealer.

Det nye redskab er oprindelig produceret til renholdelse efter efterårets mange blade, men har vist sig at være et effektivt allround redskab til renholdelse af stier, fortove, pladser og så videre hele året. Om det skal kaldes en løvsuger, selvkørende støvsuger, feje/sugemaskine eller noget andet, må være op til brugerne.

Maskinen består af en central sugeenhed med 1 m bredt sug, en sidekost, en sugeslange, der betjenes manuelt og en opsamlingsbeholder til affaldet. Suget etableres via en hydraulikmotor, som ikke kræver mere end 30 l/min. Affaldet suges gennem svinghjulet og ”smadres” undervejs, så der kan være meget materiale i opsamlingsbeholderen.

Når beholderen er fuld, løftes hele redskabet med minilæsserens teleskoparm, og via dens hydraulik åbnes beholderens bundplade, så affaldet læsses af. Montagen i teleskoparmen gør det nemt at læsse affaldet af i en høj bunke eller op på f.eks. en trailer.

Af andre fordele ved det nye redskab fremhæver HCP Danmarks sælger Tommy Kærgaard i en pressemeddelelse, at den er forsynet med et effektivt støvfilter til glæde for både chaufføren og omgivelserne. Hvis der kræves mere støvdæmpning, er det muligt at få maskinen med små vanddyser foran kostene.

Tommy Kærgaard er også begejstret over det gode overblik, chaufføren har over arbejdsområdet takket være et gennemtænkt design. Og endelig fremhæver han en overkommelig pris. Der skal ikke spares mange mandetimer ved at effektivisere renholdelsesopgaverne, før feje/sugemaskinen er tjent hjem, samtidigt med at gangstier, parkeringspladser og fællesområder holdes pænt rene 

Læs også