Friland slipper foråret FRI

Fra i dag giver Friland Økologi københavnerne mulighed for at se køerne græsse på marken og høre de tilfredse grynt fra økologiske grise midt på Københavns Hovedbanegård.

I dag kl. 13.00 fik de første københavnere mulighed for at se, høre, dufte og føle, hvordan livet ser ud for økologiske grise og køer. Og det helt uden at forlade den pulserende storby.

På Københavns Hovedbanegård har Friland Økologi nemlig via såkaldte virtual reality-briller skabt illusionen om at være på en kløvermark sammen med de økologiske køer eller gå blandt grisehytter og opleve, hvordan søerne passer deres pattegrise.

- Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi og på den måde komme tættere på de økologiske Frilandsdyr, så man kan se, hvorfor man skal vælge kød fra Friland Økologi, siger Henrik Biilmann, direktør i Friland.

Eventen er en del af Friland Økologis FRI-kampagne. Der vil også blive uddelt smagsprøver af Frilands økologiske produkter, når Friland står på hovedbanegården torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

I næste uge står Aarhus for tur. Der vil man kunne finde Friland Økologis kampagne på Aarhus Hovedbanegård torsdag den 4., fredag den 5. og lørdag den 6. maj.

Læs også