Danish Agro Machinery overtager Samson salg i Sverige og Norge

Danish Agro Machinery og SAMSON indgår aftale om salg og service i Norge og Sverige fra 1. november

Danish Agro Machinery Holdings to datterselskaber i Norge og Sverige overtager salg og service af Samson produkter fra 1. november 2017. CEO i maskindivisionen for Danish Agro. Jens Skifter, ser store perspektiver i aftalen, da Samson passer rigtig godt ind i begge landes forhandlerstruktur, hvor Claas er hovedmærke. 

- Vi har fået opbygget en stærk forhandlerstruktur i både Norge og Sverige med Claas som hovedmærke, og her passer Samsons kvalitetsprodukter godt ind. Vi er derfor rigtig glade for aftalen og vil i den kommende tid styrke vores team i begge lande, så eksisterende og kommende Samson  kunder betjenes professionelt. Samson kunder er, som alle ved, meget kvalitetsbevidste, og vi vil levere den bedst mulige ydelse og service, siger Jens Skifter. 

Også Salgs- og Marketingchef i Samson Agro, Torben Larsen, ser store perspektiver i aftalen. 

- Samson Agro er stolt af aftalen med Danish Agro Machinery i Norge og Sverige. Med dette samarbejde sikres de professionelle maskinstationer og landmænd i Norge og Sverige også i fremtiden en adgang til Samson  maskiner. Samtidig sikres de nuværende og fremtidige kunder en professionel og landsdækkende adgang til service og reservedele, siger Torben Larsen, og understreger, at det har været vigtigt for Samson  Agro at en fremtidig samarbejdspartner har viljen og evnen til at bære Samson produkterne frem. 

Både Norwegian Agro Machinery og Swedish Agro Machinery er klar med nye Samson setup, når forhandlingen overtages 1. november 2017.

Læs også