Nyt samarbejde mellem Agrocura og VKST

VKST tilbyder nu højt specialiseret og professionel rådgivning inden for finansiering og formueforhold. Det sker med Agrocura som ny samarbejdspartner.

- VKST oplever hele tiden en stigende kompleksitet i de finansielle produkter, som vores kunder får tilbudt fra deres bank og realkreditinstitut. Og med de balancesummer mange af vores landbrugsvirksomheder efterhånden har, er det vigtigt, at landmanden har en meget kompetent og uvildig rådgiver på sin side, når man skal tage stilling til de finansielle produkter, siger Peter Jørgensen, Udviklingschef i VKST.

 -Vi kender Agrocura som en meget kompetent og professionel samarbejdspartner, som hele tiden har kundens bedste for øje. Samtidig har Agrocura Finanstilsynets tilladelse til at rådgive inden for den del af det finansielle marked. Det er kundernes sikkerhed for, at der er styr på tingene.

VKST har valgt at indgå samarbejde med Agrocra fordi de er kendt og respekteret som en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedet på baggrund af grundige analyser. Og det er der brug for i et finansielt marked, der kan være svært at gennemskue.

- Jeg er glade for, at vi nu kan tilbyde kunderne i VKST rådgivning om finans-, råvare- og formuestrategier. Vi har stor erfaring med at forhandle med den finansielle sektor og vores viden om renteswaps, valuta- og råvareterminer og lignende er på et meget højt niveau, siger Jens Schjerning, der er teamchef og chefanalytiker i Agrocura.

- VKST er en interessant samarbejdspartner for os, da VKST dækker hele Sjælland, Lolland og Falster og har mange spændende kunder, hvor vi helt sikkert kan gøre en forskel med vores rådgivning. Vi har samme tilgang til arbejdet for kunderne som VKST, og med Kornbasen.dk som landets bedste på råvaremarkedet, står vi sammen stærkt.

Læs også