Minister har taget første spadestik til evig skov

Det bliver LiebhaverSkovfogeden v/Claus Hemmingsen, der skal plante Evighedsskoven i Kolding, som Energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt tog første spadestik til forleden.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), EWIIs bestyrelsesformand Steen Dahlstrøm og EWIIs administrerende direktør Knud Steen Larsen tog forleden første spadestik til energikoncernen EWIIs jubilæumsskov - Evighedsskoven nær Kolding. LiebhaverSkovfogeden står for arbejdet med at plante og etablere skoven i anledning af EWIIs 150 års jubilæum.

Evighedsskoven har som formål at beskytte indvindingsområderne til drikkevand og de store grundvandsreserver i et følsomt naturområde i Trudsbro vest for Kolding. Samtidig kan borgerne se frem til et rekreativt, bynært skovområde som ramme om skovture og naturbesøg.

Hos LiebhaverSkovfogeden glæder ejer Claus Hemmingsen sig til at gå i gang med plantningen af træerne. Arbejdet forventes færdig i løbet af juni. 

-  Vi er meget stolte af og glade for at være med i arbejdet med Evighedsskoven. Det er et meget spændende projekt, hvor EWII helhjertet satser på beskyttelse af grundvandet og samtidig giver lokalbefolkningen en masse rekreative muligheder. Det falder rigtig godt i tråd med vores kernekompetencer. I dagligdagen arbejder vi med at beskytte grundvandet og sikre biodiversitet gennem skovrejsning og naturprojekter i hele Danmark, siger Claus Hemmingsen.

Læs også