Nye traktorer til Nr. Højrup

O. Søndergaard & Sønner har fået forhandlingen af TYM minitraktorerne.

Som et nyt tiltag har O. Søndergaard & Sønner nu også TYM traktorer i deres forretning i Nr. Højrup.

- Vi får især fokus på HST-modellerne fra 23 til 50 hestekræfter. De passer rigtig godt ind i vores program, udtaler maskinhandler Lars Søndergaard.


Det er Helms TMT-Centret A/S, som har importen af TYM traktorer for Danmark, Norge, Sverige og Island. I forvejen har den nordfynske maskinforretning tæt samarbejde med importøren gennem Schäffer læssermaskinerne.

Anlægsarbejde


TYM-traktorerne henvender sig særligt til anlægsarbejde, grøn pleje, snerydning, men mindre landbrugsopgaver, som et rigtig godt alternativ til en ældre brugt traktor. Her får man bare en helt anden komfort og alt andet lige noget mindre vedligeholdelsesomkostninger, påpeger direktør Allan Helms.


På Det Fynske Dyrskue viser O. Søndergaard & Sønner to af TYM’s mest populære traktorer, i form af TYM T273 HST. Denne lille kompakttraktor udmærker sig ved sin stærke baglift, kombineret med en yderst god komfort, hvor alt er placeret lige for hånden. Den har ligesom resten af produktlinjen en meget lille venderadius, på grund af forakslens smarte opbygning.


Desuden vises også TYM T433 HST, som med sin gode komfort kabine, hvor ting som aircondition, radio og arbejdslys alt sammen er standard.


Den mindste af udgaverne vises sammen med Peruzzo’s multiredskab, som kan bruges til vertikalskæring, opsamling af hestepærer, blade eller blot græsklipning med opsamling.

Læs temaet om maskiner i denne uges LandbrugFyn

Læs også