Overgaard fremviste nyt kornlager på Skjørringe Gods

Gæsterne til Overgaards åbent lager-arrangement på Skjørringe Gods kunne konstatere, at den store nye hal snart er færdig.

Overgaard får – som tidligere meddelt i disse spalter – i år kornmodtagelse på Skjørringe Gods mellem Stubbekøbing og Nykøbing Falster, og til det formål er der opført en helt ny hal, der er tæt på at være færdigbygget.

Det kunne de gæster, der troppede op, da Overgaard inviterede til åbent lager i den nye hal, ved selvsyn konstatere. Der var samtidig også mulighed for at hilse på blandt andre Overgaards salgskonsulent Rasmus Tanciula, der skal betjene firmaets kunder på Lolland-Falster.

Overgaards nye kornlager får plads til en kapacitet på i alt 16.000 tons. Den gamle hal kan rumme omkring 6.000 tons, mens der er plads til 10.000 tons i den store nye hal på Skjørringe Gods, der i øvrigt tidligere har fungeret som kornmodtagelse.

Stor fleksibilitet

- Overgaard er kendt for at være meget fleksibel, og det er også et nøgleord her på vores nye kornmodtagelse, fastslår Rasmus Tanciula og tilføjer:

- Det skal være hurtigt, nemt og enkelt at være kunde hos os, og derfor vil vi selvfølgelig også have yderst fleksible åbningstider.

Alt efter situationen kan landmændene tippe deres korn af inde i én af de to kornhaller – eller på en støbt plads imellem hallerne. Der er brovægte på stedet, og korn, der ikke er lagerfast, tørres ned med et mobilt gennemløbstørreri.

Læs også