Dufour fortsat dansk mester i dressur

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy gjorde det igen. For andet år i træk tog ekvipagen DM-guldet for seniorer på godset i Gudme, og det med et så overlegent resultat, at det ikke kan sidestilles.

Solen skinnede, og Dannebrog vajede i vinden i flagalléen langs voldgraven på Broholm Gods, mens et overvældende opbud af besøgende gav ekstra sved på panden for parkeringspladsens dirigenter.
Dressurens danmarksmester for seniorer skulle for 14. gang findes i parken på det sydfynske gods, og efter kvalifikationsrunderne torsdag og fredag og en hviledag lørdag, var det traditionen tro søndag, der blev den store finaledag og ikke mindst et tilløbsstykke for publikum.

Sikker sejer

Ikke færre end 6200 tilskuere holdt vejret – for siden at bryde ud i stående klapsalver, da den regerende danmarksmester Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy red sin kür.
Med de ualmindeligt høje point i bagagen fra 1. og 2. afdeling i mesterskabet var der selvsagt grundlag for en sikker føring, men at DM titlen skulle genvindes med rekordhøje 87,725, som både er personlig rekord, og samtidig det højeste, der nogensinde er scoret ved en DM finale, var noget af en overraskelse.


Læs også