Jysk Maskincenters tidligere domicil er solgt til HCP Danmark

Selskabet overtager alt inventar og alle reservedele med det mål for øje at kunne sikre eksisterende og nye kunder service og tilknytning i det nye setup. Selskabet overtager ikke maskiner og brugt materiel.

Det er HCP Danmarks sigte fortsat at drive aktivet videre som maskincenter med primært egne mærker, dvs. Deutz Fahr, Iseki og Multione etc.

Planen er at etablere showroom, værksted, undervisning og butik i tråd med det tidligere setup.

HCP har længe ønsket at have en bedre detail og service orienteret dækning i denne del af Danmark, og finder at denne mulighed tilgodeser det ønske, samtidig med at en del af aktiviteterne kan videreføres og forhåbentlig forbedres til gavn for både kunder og egne forhandlere.

HCP er et familieejet selskab, som siden det blev stiftet i 1870 har haft som mål at importere og videredistribuere maskiner og services til landbruget og andre relaterede sektorer indenfor entreprenør, have, park og vejvedligehold.

HCP har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland og er primært kendetegnet ved at understøtte et net af selvstændige forhandlere samt direkte salg og service de steder hvor det af enten successions eller markedsmæssige årsager virker hensigtsmæssigt.

HCP beklager at det ikke er lykkedes de tidligere ejere, at opnå den succes som var tilsigtet. HCP håber på denne måde at kunne videreføre så meget af deres gode arbejde som muligt i synergi med HCPs egen platform.

Læs også