LMO har ansat salgs- og marketingchef

LMO har ansat 44-årige Jesper Emborg som ny salgs-og marketingchef. Jesper Emborg har lang erfaring med salg og markedsføring for primært produktionsvirksomheder i fødevareindustrien.

Jesper Emborg startede sin karriere og uddannelse som eksportelev ved Danish Crown i Randers i 1997. Siden har karrieren bragt Jesper Emborg vidt omkring både internationalt og herhjemme, inden han den 6. november trådte ind af døren som ny salgs- og marketingchef hos LMO i Søften.

Jesper Emborg har en lang erfaring med internationalt salg og markedsføring, primært for produktionsvirksomheder i fødevareindustrien, og har derfor kendskab til de fleste former for fødevareproduktion.

Vil bygge bro

De seneste år har Jesper Emborg arbejdet med e-commerce og online handel. Hos LMO skal den nye salgs- og marketingchef sikre gennemførelse af strategier for salg, markedsføring og kommunikation:

Afdelingen for Salg, Marketing og Kommunikation er en serviceafdeling, der har en af de allervigtigste funktioner i LMO.

- Vi skal bygge bro mellem den dybe viden eksperterne sidder med, og de kunder der har behov for markedets bedste rådgivning, siger Jesper Emborg.

LMO-chefen ser frem til at blive en del af en af landbrugets førende rådgivningsvirksomheder, og ser et stort udviklingspotentiale i samarbejdet med LMOs eksperter og rådgivere inden for landbrug.

Læs også