Vestager charmerede over 800 landmænd

EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager fik flere klapsalver og grin, da hun mandag aften talte til over 800 landmænd i Agerskovhallen i Sønderjylland.

Der var godt fyldt op i Agerskovhallen, da EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager (R) mandag aften stod på scenen til SLF’s nytårskur.

Og den tidligere radikale formand og minister fik en positiv modtagelse i den cirka 1,5 time hun var på foran de over 800 fremmødte i hallen, hvor hun stort set ikke blev mødt af et eneste kritisk spørgsmål.

Udover spørgsmål om EU, som mødet naturligvis primært handlede om, blev hun også spurgt ind til, om hun overhovedet sover om natten, når hun sådan lægger sig ud med Google og Apple i store konkurrencesager.

En anden af de fremmødte roste Vestager for at have ben i næsen.

Fra både Christian Lund, formand for SLF og fra Jan Toft Nørgaard, næstformand for Arla lød det, at de begge gerne ser, at Margrethe Vestager ender som formand for hele EU-Kommissionen.

Det sker med henvisning til, at det i november var fremme, at den franske præsident Emmanuel Macron ifølge det internationale medie Politico, har ytret ønske om, at han vil have Vestager til at afløse den nuværende formand Jean Claude Juncker i 2019. Det undlod Vestager dog behændigt at svare på.

Læs mere om Margrethe Vestagers møde i Agerskov her på Effektivtlandbrug.dk tirsdag  (for abonnenter) eller i den trykte udgave onsdag.

Margrethe Vestager sluttede i øvirgt mandag aftens tale af med en beretning omkring, hvordan hun har lært at tilpasse sig forhandlinger i EU-systemet. Hun fortalte til forsamlingen, at de blandt andet godt kan lære af, hvordan man syd for grænsen starter med høflighed, når der er ting, som man gerne vil have lavet om  Se det her.

Læs også