Hotel havde strøget bacon af morgenbuffeten af hensyn til miljøet og gæsternes sundhed. Baconen fik dog comeback efter massiv utilfredshed.
For nylig meddelte Nordic Choice Hotels, der omfatter hotelkæderne
Comfort, Clarion, Clarion Collection- og Quality Hotels, at bacon ikke længere
ville være en del af morgen buffeten.
Initiativet, der var et forsøg på at tilgodese kundernes sundhed
og gøre maden mere bæredygtig, vagte dog så stor utilfredshed blandt hotellernes
kunder, at hotellerne nu igen har indført bacon og pølser som en del af
morgenmaden.
- Vi i Comfort Hotels ser på os selv som den lille hotelrebel,
som ønsker at udfordre det traditionelle. Responsen fra gæsterne viser at vi i
allerhøjeste grad gjorde netop det. Og selv om mange har rost os for tiltaget,
er gæsternes tilbagemeldinger tydelig. Derfor genindfører vi bacon, forklarer Camilla
Bergman, der er direktør for Comfort Hotels-kæden til den norske avis hegnar.no.
- Nordic Choice Hotels skal der altid være plads til at teste nye
koncepter, siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.
Han oplyser, at hver af fire hotelkæder under Nordic Choice
Hotels har deres egne madkoncepter, men fælles for dem alle er et mål om en
bæredygtig, sund og god mad, siger han til hegnar.no.