Thy-maskinhandler ind i maskinhandlerforening

Thy Traktor & Maskinservice er blevet medlem af Dansk Maskinhandlerforening, der nu har 133 hovedforretninger som medlemmer

Kurt Bliksted har som ejer af Thy Traktor & Maskinservice valgt at melde sig ind i Dansk Maskinhandlerforening. Det sker ifølge indehaveren for at kunne matche de krav, der stilles til en moderne maskinhandler.

Valget var ikke så svært, for det er her, alle kollegaerne er organiseret. Nemlig i Dansk Maskinhandlerforening, påpeger han.

- Jeg har over 11 år opbygget min forretning, og efter vi er blevet forhandlerne af alle produkterne fra HCP, var det tiden at komme ind i en brancheforening.

Det konstaterer Kurt Bliksted, indehaver af Thy Traktor & Maskinservice med hjemsted i Thisted. Med virkning fra april har hans virksomhed været medlem af Dansk Maskinhandlerforening.

133 er nu med

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu et medlem, så vi nu har 133 hovedforretninger med i alt 195 udsalgssteder, siger Klaus Nissen, direktør for Dansk Maskinhandlerforening.

Det er Danmarks eneste brancheforening rettet mod maskinhandlere, der sælger maskiner og meget andet til både landbrug, entreprenører, gartnere og private med flere.

I alt har medlemmerne en årlig omsætning på knapt ni milliarder kroner og beskæftiger tæt ved 3.000 medarbejdere med alt inden for salg, service, reservedele, butiksvarer og administration.

- Dansk Maskinhandlerforening yder assistance på mange områder til sine medlemmer og gør det nemmere for maskinhandlerne at koncentrere sig om deres mange kunder, påpeges det fra foreningen.

Styr på papirerne

For Kurt Bliksted bliver det nu eksempelvis nemmere fremover at håndtere alt det papirarbejde, der også er en del af at drive en moderne maskinforretning.

- Vi kan få de blanketter og standardkontrakter, som vi blandt andet skal bruge ved salg og ansættelser med videre, fortæller han

Når der er behov for det, kan han også selv møde sine kollegaer, der også driver maskinforretninger. Dansk Maskinhandlerforening tilbyder også kurser til både ejere, chefer og medarbejdere efter behov.

- Det er med til at udvikle vores branche, siger Klaus Nissen.

Læs også