Maskincenter Sjælland øger fokus på landbruget

Sjællands forhandler af John Deere til landbruget øger fokus på kernekunderne og skruer ned for salg af udstyr til have og park

Efter et succesfuldt debutår med forhandling af John Deere landbrugsmaskiner på Sjælland øger Maskincenter Sjælland nu fokus på kernekunderne.

- Vi har pr. 1. december valgt at stoppe forhandlingen af en lang række mærker indenfor have og park, forklarer direktør og indehaver af Maskincenter Sjælland, Hans Erik Karlshøj.

Det er et mangedoblet forhandlerområde og ikke mindst ønsket om at styrke samarbejdet med partneren John Deere International, som nu har fået virksomheden til at skarpslibe profilen.

- Vi begyndte at forhandle udstyr til have og park i begyndelsen af 1990’erne, og vi har været glade for samarbejdet med såvel kunder som leverandører. Nu er det imidlertid slut med salg og servicering af plæneklippere, motorsave og buskryddere fra Stiga, Stihl, Husqvarna med flere hos Maskincenter Sjællands tre afdelinger i Næstved, Karise og Holbæk. Fremtidigt henvises disse kunder til MF Maskinservice, der netop har indviet nye og større lokaler i Næstved.

Læs også