Samsø Landboforening og LMO vil fusionere

LMO og rådgivningsdelen fra Samsø Landboforening kan være slået sammen fra 1. januar.

Samsø Landboforenings rådgivningsdel og LMO har indledt fusions-forhandlinger, meddeles det i en pressemeddelelse. Hvis forhandlingerne vedtages på Samsø Landboforenings generalforsamling 18. december og af bestyrelserne i ejerforeningerne bag LMO, forventes fusionen at være en realitet fra 1. januar 2014.

Samsø Landboforenings kontor på Samsø opretholdes. Samsø Landboforening har valgt denne løsning, ud fra ønsket om en fremadrettet styrkelse af rådgivningen på Samsø, men også ud fra den betragtning, at et samarbejde med LMO bedst kan sikre, at der kan opretholdes en afdeling på Samsø med lokale arbejdsplader, og med service i nær kontakt med kontorets brugere. Samsø Landboforening vil fortsætte uændret som selvstændig landboforening, og ejendommen på Museumsvej vil fortsat være ejet af landboforeningen.

- Vi har i mange år haft et rigtigt godt samarbejde med det tidligere LRØ, nu LMO. Derfor er fusionstankerne en naturlig udvikling for os - også i forbindelse med at vores centerleder er på vej på pension og gerne vil have mere tid til sin gård, siger formand for Samsø Landboforening, Henrik Øster.

Læs også