Temaaften om får i Skævinge

Onsdag den 24. oktober klokken 19.00 til 21.00 holder Foreningen Dansk Fåreavl i samarbejde med Land & Fritid i Skævinge en temaaften

Der er specielt fokus på fodring af får på det kommende temamøde i Land & Fritid på Skævingevej 23, Skævinge på Nordsjælland., idet man går vintersæsonen i møde, hvor fårene går drægtige. En ordentlig og korrekt fodring sikrer gode læmninger og store levedygtige lam.

På Mødet kommer foderkonsulent Knud Lykke Christensen, der vil gennemgå fårs foderbehov og stiller skarpt på, hvordan man som fåreavler kan styre uden om problemer ved at være opmærksom på indholdet af fodret.

I løbet af aftenen vil Flemming Pedersen fra Dansk Fåreavlerforening også demonstrere foreningens eget digitale foderprogram, og man kan få lagt en foderplan baseret på de fodermidler, man ønsker at bruge.

I forbindelse med arrangementet er der også mulighed for at møde medlemmer af Dansk Fåreavls frivillige rådgiverkorps, der vil fortælle om mulighederne for hjælp og rådgivning i din besætning.

Deltagelse koster ikke noget, og der serveres kaffe og kage.

Læs også