Kopenhagen Fur og Tivoli bliver partnere i tre år

Pelsauktionshuset og Tivoli har indgået en aftale, der indbringer Tivoli et større millionbeløb – og Kopenhagen Fur et udstillingsvindue

Verdens største pelsauktionshus, Kopenhagen Fur, og Tivoli har etableret et nyt samarbejde.

Samarbejdet indebærer, at Kopenhagen Fur vil være officiel partner for ”Jul i Tivoli” de næste tre år. Det oplyser Kopenhagen Fur i en pressemeddelelse.

Det er Kopenhagen Furs hidtil største partnerskabsaftale, og den indbringer – ifølge Kopenhagen Fur – Tivoli et større millionbeløb til investeringer og udvikling af ”Jul i Tivoli”, der i år slår portene op den 16. november.

- Tivoli er en stærk partner for Kopenhagen Fur. Ligesom Kopenhagen Fur har Tivoli en markant international profil, samtidig med at virksomheden er fast forankret i Danmark. Det giver os en unik mulighed for at styrke Kopenhagen Fur ikke blot herhjemme, men også i resten af verden, da Tivoli er et nationalklenodie, siger administrerende direktør i Kopenhagen Fur Torben Nielsen.

Perfekt udstillingsvindue

Han forklarer, at Kopenhagen Fur vil bruge aftalen med Tivoli i sin internationale markedsføring i blandt andet Kina.

- Men vi glæder os også til at vise pels til de mange danskere, som hvert år besøger ”Jul i Tivoli”. Det er et perfekt udstillingsvindue, hvor vi kan vise, hvorfor danske minkavlere er i verdenseliten, siger Torben Nielsen.

Administrerende direktør for Tivoli Lars Liebst er også tilfreds med det nye samarbejde:

- Aftalen er til glæde for både Tivoli og vores gæster fra ind- og udland, for det giver os mulighed for at fortsat at udvikle ”Jul i Tivoli”. Kopenhagen Fur har som Tivoli en førende position i verden på deres felt, og vi har begge bygget vores stærke brands ved at satse kompromisløst på kvalitet, traditioner og fornyelser, siger Lars Liebst.

Læs også