Udvider med ny hal og flere ansatte

AgriTeknik ApS i Brørup har oplevet en markant fremgang de seneste år - forleden var der rejsegilde på en ny hal, ligesom medarbejderstaben vil vokse i 2012.

Omkring 200 nye kunder og et landsdækkende tiltag indenfor køling, varmepumper og senest solcelleanlæg til tagmontering. Indehaver af AgriTeknik ApS i Brørup,  Karsten  Nielsen, kan se tilbage på en positiv udvikling i sin virksomhed - og forventningerne til 2012 er også positive.

Og den positive udvikling ses rent fysisk på firmaet hjemadresse på Stenbro Allé i Brørup, hvor der forleden var rejsegilde på en ny stor lagerhal, der fra årsskiftet skal stå klar til brug. Og det stopper ikke her:

- Vi er nu 18 ansatte nu men skal ud og finde en ekstra kølemand og en malkemaskinmand mere i 2012, fortæller Karsten Nielsen, der mener at virksomhedens strategi indenfor landbrug med at byde på totalløsninger indenfor VVS/køling og Strangko malkning i forbindelse med byggeri, er en af forklaringerne på fremgangen.

Samtidig ser han frem til med den nye hal at få samlet det hele på et sted. AgriTeknik ApS har eksisteret siden 1997. Firmaet  er et professionelt køle-, VVS- og malkefirma. Oprindeligt var det udelukkende malkeanlæg til landbruget, men med det udvidede forretningsområde omfatter kunderne i dag også industri og private.

Programmet omfatter blandt andet Genvex ventillationssystem, et samarbejde med Vølund omkring varmepumper samt jordvarme og solceller.

Ikke mindst på solcellerne ser Karsten Nielsen et stort fremtidigt potentiale, da de kan tilbydes favorabelt og giver besparelser i energiregnskabet på mange tusinde kroner.

Læs også