Traktorer trækker

Der kommer 80 traktortrækkere fra hele landet, når Landboungdoms Region Århus holder traktortræk på banen ved DLG i Tjele den 30. juli. Grene Danmark A/S har lavet sponsoraftale med LandboUngdom Århus om levering af softshell jakker til de 80 hjælpere til DM i traktortræk.De otte traktorer som skal trække slæden retur, flytte traktortrækkerne og holde banen jævn er blevet sponsoreret af de lokale maskinfohandler JMC Randers og S.D. Kjærsgaard i Hornslet.Det gælder først og fremmest kvalifikationen til DM i traktortræk, der foregår lørdag d. 3. september på Gl. Estrup Herregård på Djursland.Men det gælder også havetraktortræk, hoppepuder og andre aktiviteter for børn samt det store aftenfest i telt med helstegt pattegris og kolde fadøl. Her er der allerede rift om billetterne.- Det er noget nyt, vi prøver at sælge dem i forsalg, så kan vi hurtigere få lukket folk ind, siger Morten Klokker, som er vant til at lave kæmpe traktortræk i Randersegnens LandboUngdom. - Vi har de senest år haft 3500 tilskuer til vores lokale traktortræk i Linde, siger han og håber på noget lignende i Tjele.

Der kommer 80 traktortrækkere fra hele landet, når Landboungdoms Region Århus holder traktortræk på banen ved DLG i Tjele den 30. juli.

Grene Danmark A/S har lavet sponsoraftale med LandboUngdom Århus om levering af softshell jakker til de 80 hjælpere til DM i traktortræk.

De otte traktorer som skal trække slæden retur, flytte traktortrækkerne og holde banen jævn er blevet sponsoreret af de lokale maskinfohandler JMC Randers og S.D. Kjærsgaard i Hornslet.

Det gælder først og fremmest kvalifikationen til DM i traktortræk, der foregår lørdag d. 3. september på Gl. Estrup Herregård på Djursland.

Men det gælder også havetraktortræk, hoppepuder og andre aktiviteter for børn samt det store aftenfest i telt med helstegt pattegris og kolde fadøl. Her er der allerede rift om billetterne.

- Det er noget nyt, vi prøver at sælge dem i forsalg, så kan vi hurtigere få lukket folk ind, siger Morten Klokker, som er vant til at lave kæmpe traktortræk i Randersegnens LandboUngdom.

- Vi har de senest år haft 3500 tilskuer til vores lokale traktortræk i Linde, siger han og håber på noget lignende i Tjele.

Læs også