Mange dyr på Det Fynske Dyrskue

Meget tyder på, at antallet af dyr på Det Fynske Dyrskue, som finder sted i dagene 10.-12. juni, bliver af nogenlunde samme størrelse som sidste år.Indtil nu er det kun tilmeldingen af heste, som er overstået. Og projektmanager Gitte Nyberg Bech, Centrovice, som varetager den praktiske planlægning af dyrskuet, oplyser, at der er tilmeldt ikke færre end 230 heste, inklusive tre æsler, mod rekorden på 260 sidste år. Når antallet af udstillede heste er lidt lavere i år, er det med fuldt overlæg fra arrangørernes side, idet det sidste år kneb med at skaffe opstaldningsplads til de mange heste.Tid for kvæg, får og geder

De 230 heste og æsler, der udstilles og bedømmes på dyrskuet, repræsenterer ikke færre end 27 forskellige racer. Dertil kommer 55 opvisningsheste, så det samlede antal heste på dyrskuet nærmer sig 300. To racer, Fjordheste og Knabstruppere, fejrer jubilæer i år, og der er et 20-års udstillerjubilæum, som jubilaren, Dolly Rosenlyst, vil markere med et spektakulært show.Sidste frist for tilmelding af kvæg, får og geder er onsdag den 18. maj, men der er ifølge Gitte Nyberg Bech en pæn strøm af tilmeldinger, ikke mindst af kvæg. Ligesom også Børnedyrskuet oplever stor tilslutning.

Meget tyder på, at antallet af dyr på Det Fynske Dyrskue, som finder sted i dagene 10.-12. juni, bliver af nogenlunde samme størrelse som sidste år.

Indtil nu er det kun tilmeldingen af heste, som er overstået. Og projektmanager Gitte Nyberg Bech, Centrovice, som varetager den praktiske planlægning af dyrskuet, oplyser, at der er tilmeldt ikke færre end 230 heste, inklusive tre æsler, mod rekorden på 260 sidste år. Når antallet af udstillede heste er lidt lavere i år, er det med fuldt overlæg fra arrangørernes side, idet det sidste år kneb med at skaffe opstaldningsplads til de mange heste.

Tid for kvæg, får og geder
De 230 heste og æsler, der udstilles og bedømmes på dyrskuet, repræsenterer ikke færre end 27 forskellige racer. Dertil kommer 55 opvisningsheste, så det samlede antal heste på dyrskuet nærmer sig 300. To racer, Fjordheste og Knabstruppere, fejrer jubilæer i år, og der er et 20-års udstillerjubilæum, som jubilaren, Dolly Rosenlyst, vil markere med et spektakulært show.

Sidste frist for tilmelding af kvæg, får og geder er onsdag den 18. maj, men der er ifølge Gitte Nyberg Bech en pæn strøm af tilmeldinger, ikke mindst af kvæg. Ligesom også Børnedyrskuet oplever stor tilslutning.

Læs også