Hydraulik-hjælpen er nær

SERVICE: Jensen og Sørensen, Jerslev, er en ny virksomhed, der tilbyder reparation af hydraulik – hurtigt og på stedet.

Kenneth Sørensen, der oprindeligt er uddannet elektronikmekaniker, arbejde hos Sawo A/S med at reparere hydraulik på kraner, containerhejs med videre.

Så kom finanskrisen.

- Jeg blev fyret, og så kom muligheden for at starte selv. Jeg tog chancen, fortæller han og tilføjer, at det er gået godt, tiderne taget i betragtning.

Den 14. april sidste år var virksomheden en realitet. Trods navnet Jensen og Sørensen, så består virksomheden kun af Kenneth Sørensen og hans servicebil.

- Men mig og min kone Dorthe Jensen havde i forvejen en fælles hjemmeside, og så var det nemmest at fortsætte med den, smiler han.

Reparation på stedet
Arbejdsområderne er alt indenfor hydraulik på for eksempel lastbiler, traktorer, minilæssere, minigravere og udskiftning af hydraulikslanger indenfor hovedsageligt landbruget og entreprenørbranchen.

På deres landejendom i Jerslev har Kenneth Sørensen også værksted og lager, men de fleste reservedele har han i servicevognen.

- Stort set alt reparationsarbejde foregår hos kunden, fortæller Kenneth Sørensen, der er klar til at rykke ud døgnet rundt i hele Nordjylland.

Han er også uddannet til at foretage det årlige lovpligtige eftersyn på landbrugs- og entreprenørmaskiner, der bruges til løft.

Skilter med det
Men der arbejdes også på værkstedet derhjemme. Her er Kenneth Sørensen startet med en nicheproduktion af udstyr til hunde.

Blandt andet laver han Her vogter jeg-skilte i rustfrit stål med mere end 30 forskellige hunderacer. Derudover laver han spring og andet tilbehør til hundetræning.

Læs også