Landboformand bakker fuldt op om demonstration

Eneste grund, til at formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, Asger Christensen, ikke deltog ved gårsdagens demonstration, var tidsnød.

Landbrug & Fødevarer og flere landboforeningers formænd over hele landet har i den seneste tid haft mere end travlt med at tage afstand fra den traktordemonstration, der i går fandt sted i indre København.

Asger Christensen, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, og tidligere bestyrelsesmedlem i Landbrug & Fødevarer, deler dog ikke denne holdning. Han fortalte således i går middags fra Rådhuspladsen i København til Effektivt Landbrug, kort før traktor-karavanen kørte ind og parkerede, at han bakker fuldt op om aktionsformen.

- Den frustration, der er ude på landet i øjeblikket, den skal ud. De vandplaner, der ruller ind i øjeblikket, de er simpelthen ikke til at leve med. Jeg giver fuld opbakning til de af mine kolleger, der har taget turen herovre i dag, sagde Asger Christensen.

Sober måde
Han fortalte, at grunden til, at han ikke selv havde taget en traktor med til København alene skyldtes, at han ikke har den tid, der skal til, for at kunne gøre det.

- Det her er en sober måde at give udtryk for den her frustration på. Det generer jo ingen folk. Det her er helt okay, lød det fra Kolding-formanden.

Læs også