Centrovice fortsat i lokalområderne

Selv om rådgivningen er samlet i Vissenbjerg opereres fortsat fra Ringe, Ærø og fra konsulenternes hjemmearbejdspladser over hele Fyn.

- Vi er ude i alle områder af Fyn og fortsat lokalt forankret.

Det slår man hos landboforeningen Centrovice fast i forbindelse med samlingen af rådgivningen under ét tag i Vissenbjerg i efteråret. Et synligt bevis er, at der fortsat er medarbejdere tilknyttet det tidligere kontor i Ringe, parate til at modtage medlemmer, som f.eks. vil aflevere bilag, eller til at afholde møder, hvis logistikken passer bedre.

Aktuelt er fire regnskabsassistenter placeret i Ringe samt planteavlsrådgiver Hans Chr. Abildskov, som primært betjener medlemmerne i det sydfynske område.

Fra hele Fyn
- Men passer det bedre ind i dagens program, kundebesøg eller møder med medlemmer, så bruger jeg og andre konsulenter også gerne kontoret og dets faciliteter, fortæller økonomikonsulent Kaj Refslund, der selv bor i Refsvindinge.

Han nævner også, at de fleste konsulenter opererer hjemmefra, hvis det er mere hensigtsmæssigt, og på den måde er rådgivningen fysisk også spredt ud over hele Fyn.

- Vi har rent faktisk i vor nyeste brochure »Central viden – lokal værdi« vist på et kort, at medarbejderne kommer fra hele Fyn. Derfor har vi et stort lokalt kendskab, og holder gerne møder hos medlemmerne, når vi alligevel bor lige i nærheden, fremhæver sektionsleder i økonomiafdelingen, Thomas Skøtt, der ligesom Kaj Refslund i mandags var at træffe på Ringe-kontoret.

Lejemål
Den tidligere Agrogården-bygning er fortsat til salg, men indtil videre er der foruden Centrovice-kontoret en række lejemål, blandt andet Skovdyrkerne og ejendomsmægler Birthe Pedersen. Desuden har AOF lejet den ene fløj.

I forbindelse med receptionen har Centrovice tre-fire kontorer samt mødefaciliteter. Medarbejderne er koblet op på hovedkontoret i Vissenbjerg, og normalt er der åbent i Ringe hver dag fra kl. 8 til 16.

Udover i Ringe har Centrovice også fortsat kontor på Ærø. Her er en fast bemanding på tre regnskabsassistenter og en planteavlsrådgiver.

Læs også