Skovfagfolk kommer til Langesø

SKOVMESSE: Den store Skov & Teknik messe afvikles fremover hvert fjerde år i september måned på Langesø.

Torsdag den 9. september ville alle skovfolk og leverandører til skovbranchen sætte hinanden stævne på Langesø Gods.Messen har været afviklet lige siden 1962 i forskellige afskygninger, og gennem de seneste år har den gået på skift mellem de skandinaviske lande. Og derfor afholdt hver fjerde år i Danmark i forskellige skovområder med Forskningscenter Skov & Landskab som arrangør, og med traditionelt omkring 4000 gæstende skovfolk.I foråret har Langesø Gods, som i forvejen er kendt for afholdelsen af den traditionsrige juletræsmesse den tredje torsdag i august hvert år, indgået aftale om afviklingen af Skov & Teknik messen fremover. - Vi havde jo faciliteterne, så det var naturligt at byde ind, da Skov & Landskab ikke længere havde mulighed at stå for messen, siger bestyrelsesformand for Langesø-fonden, Hans Berner.70 udstillere

Ligesom juletræsmessen er det planen at afholde Skov & Teknik på en fast dato, den anden torsdag i september og kun over en dag. Tidligere har skovmessen foregået over to dage, senest i 2006 på Wedellsborg Gods ved Assens.Tilbage i 1984 foregik Skov & Teknik messen på Langesø. Alle maskiner og udstyr til skovbruget vil blive udstillet på det store messearealet ved det idylliske slot vest for Odense. Således har 70 udstillere allerede sikret sig plads på udstillingen den 9. september, og Hans Berner oplyser, at der kun er få stande tilbage. 

SKOVMESSE: Den store Skov & Teknik messe afvikles fremover hvert fjerde år i september måned på Langesø.
Torsdag den 9. september ville alle skovfolk og leverandører til skovbranchen sætte hinanden stævne på Langesø Gods.

Messen har været afviklet lige siden 1962 i forskellige afskygninger, og gennem de seneste år har den gået på skift mellem de skandinaviske lande. Og derfor afholdt hver fjerde år i Danmark i forskellige skovområder med Forskningscenter Skov & Landskab som arrangør, og med traditionelt omkring 4000 gæstende skovfolk.

I foråret har Langesø Gods, som i forvejen er kendt for afholdelsen af den traditionsrige juletræsmesse den tredje torsdag i august hvert år, indgået aftale om afviklingen af Skov & Teknik messen fremover.

- Vi havde jo faciliteterne, så det var naturligt at byde ind, da Skov & Landskab ikke længere havde mulighed at stå for messen, siger bestyrelsesformand for Langesø-fonden, Hans Berner.

70 udstillere
Ligesom juletræsmessen er det planen at afholde Skov & Teknik på en fast dato, den anden torsdag i september og kun over en dag. Tidligere har skovmessen foregået over to dage, senest i 2006 på Wedellsborg Gods ved Assens.

Tilbage i 1984 foregik Skov & Teknik messen på Langesø.

Alle maskiner og udstyr til skovbruget vil blive udstillet på det store messearealet ved det idylliske slot vest for Odense. Således har 70 udstillere allerede sikret sig plads på udstillingen den 9. september, og Hans Berner oplyser, at der kun er få stande tilbage.

 

Læs også