Ny viden og nyt grej til marken

Der er Agro Farm Day den 8. juni hos Kurt Harbo på Christianshøjvej 25 i Klarup. Fra klokken 16 til 20 er der rundvisning i forsøgsmarken, hvor der er sortsforsøg med vinterhvede, vinterbyg, triticale, rug, vinterraps, vårbyg og havre samt forsøg med såtidspunkt og udsædsmængder i hvede og efterafgrøder samt vildtafgrøder. Derudover er der logaritmeforsøg med anvendelse af ukrudtsmidler i vintersæd. Konsulenter fra Agri Nord orienterer om de seneste forsøgsresultater i marken. Ud over generelle maskiner til afgrødeetablering er der især fokus på maskiner til etablering af efterafgrøder samt maskiner til etablering og høst af energipil.Der vil være repræsentanter fra grovvarehandel, frø, kemikalier og maskiner med mere på pladsen. Arrangørerne håber på lige så stor succes som sidste år, hvor over 800 besøgte marken.

Der er Agro Farm Day den 8. juni hos Kurt Harbo på Christianshøjvej 25 i Klarup. Fra klokken 16 til 20 er der rundvisning i forsøgsmarken, hvor der er sortsforsøg med vinterhvede, vinterbyg, triticale, rug, vinterraps, vårbyg og havre samt forsøg med såtidspunkt og udsædsmængder i hvede og efterafgrøder samt vildtafgrøder. Derudover er der logaritmeforsøg med anvendelse af ukrudtsmidler i vintersæd. Konsulenter fra Agri Nord orienterer om de seneste forsøgsresultater i marken.

Ud over generelle maskiner til afgrødeetablering er der især fokus på maskiner til etablering af efterafgrøder samt maskiner til etablering og høst af energipil.

Der vil være repræsentanter fra grovvarehandel, frø, kemikalier og maskiner med mere på pladsen. Arrangørerne håber på lige så stor succes som sidste år, hvor over 800 besøgte marken.

Læs også