Store og små til skue

(LANDBRUG SYD) RIBE DYRSKUE: Udstillere, dyr og gæster i alle størrelser mødte talstærkt op til årets jubilæumsdyrskue i Ribe i fredags.

Vejrudsigten havde lovet vådt fra oven. Alligevel var det en solbeskinnet og lun dyrskueplads i Ribe, der fredag kunne slå dørene op til det stort anlagte 140 års jubilæumsskue.

Her var et rekordstort antal udstiller og stande repræsenteret, og det var noget der allerede fra skuets start hurtigt fik pladsen fyldt med gæster. Og forventningerne var også i top blandt de mange udstillere, hvoraf mange gav udtryk for, at de har været glade for den store interesse, der har været for at være med på skuet i Ribe. Dyrskue handler jo primært om dyr, og i år var et rekordstort antal dyr tilmeldt skuet. Og det skærper samtidig konkurrencen og spændingen når alle skal igennem dommernes skarpe blikke.

Skuets formand, Claus Christensen, skød det hele officielt i gang og ønskede alle et godt skue. Herefter kunne de første dyr trækkes i ringen til bedømmelse.

Sidste år lagde godt 4000 gæster vejen forbi Ribe Dyrskue. Hos arrangørerne er man spændte på at gøre besøgstallet for årets jubilæumsskue op, da alt tyder på, at det sagtens kan være højere.

TEKST: JOHN ANKERSEN

Læs også