Horsens i vand og røg

(LANDBRUG SYD) Trods masser af regn dukkede 850 tilskuere op – annoncer og reklameindslag gav effekt.

Foto: Svend Erik Christensen

Vejret i forårsmånederne kan være lunefuldt, og det tør nok siges, at Horsensegnens Landboungdom ramte ind i en af de dårlige dage rent vejrmæssigt, da der blev budt på traktortræk i Horsens, men forholdene taget i betragtning udtrykker formanden Claus Hansen tilfredshed:

- Der var svære forhold at trække under, men med de omstændigheder taget i betragtning må jeg nok sige, at det gik rigtig, lyder meldingen fra Claus Hansen.

Regnen har sikkert holdt nogle tilskuere hjemme, men alligevel kiggede 850 forbi for at se de 65 deltagende traktorer – heraf 12 specialbyggede – forsøge at trække slæden hen over den til tider meget hullede bane oven på flere kraftige regnskyl:

- Vi plejer at have omkring de 850 tilskuere, så det er ganske godt, men jeg tror, det skyldes vores ekstra markedsføring af arrangementet. Vi har haft reklameindslag i radioen og annonceret i Landbrug Syd, og det er givetvis årsagen til, at der trods vejret kommer lige så mange tilskuere som normalt, vurderer Claus Hansen.

Havde vejret vist sig fra den pæne side, ville der givetvis være kommet endnu flere tilskuere. På traktorsiden betegnes et deltagertal omkring de 65 også som normalt.

Læs også