Jervelund stopper efter 37 år i Ringe

(LANDBRUG FYN) Afskedsreception på fredag for Ringe Maskinforretnings salgskonsulent, der efter mange år skiftede kedeldragten ud med salgsblokken.

C. J. Jervelund, der nu er fyldt 62 år, begyndte i november det år som landbrugsmaskinmontør i det daværende International Harvester A/S. Med sig i bagagen havde han en barndom på en gård i Nr. Søby og en uddannelse som Folkevognsmekaniker hos Kronsbjerg i Odense.

I en ni måneders periode kom unge Jervelund dog i fængsel - dog med ret til at gå hjem hver aften, som han udtrykker det. Men tilværelsen som fængselsbetjent tiltalte ham ikke, og derfor vendte han tilbage til Ringe som montør den 19. maj 1970 - altså for 33 år siden.

- Det har været en meget spændende og minderig tid - både som montør og som sælger. Jeg har mødt en masse flinke kunder, og det har været en fornøjelse både at have prøvet at reparere, men også sælge lige fra en lille plæneklipper til verdens største mejetærsker.

C. J. Jervelund vil nu bruge tiden hjemme på sit lille landbrug og skovdriften, ligesom han er ved at uddanne sig til biavler.

På fredag den 23. maj holdes der på Ringe Maskinforretning afskedsreception for Jervelund. Det foregår i tidsrummet fra kl. 14 til 16.

Læs også