Jelling og Toftlund får Fendt

To maskinforretninger i det syd- og sønderjyske område er blevet udnævnt til Agco-center og har nu to traktormærker på programmet.

I den forbindelse har AGCO Danmark udpeget i alt 19 forhandlere som AGCO centre, der fremover skal sælge både Massey Ferguson og Fendt produkterne. De øvrige forhandlere, der skal sælge Massey Ferguson produkterne, vil optræde som en AGCO MF-forhandler.

I det syd- og sønderjyske område er Jelling Maskinforretning og Maskincenter Toftlund ApS blevet udpeget som AGCO center.

I forbindelse med udnævnelsen af landets nye AGCO-centre kræver AGCO Danmark A/S af forhandlerne, at kunderne skal have den samme service på Fendt-produkterne, som forhandlerne hidtil har ydet på Massey Ferguson-produkterne.

Hvert AGCO-center skal have specialuddannede sælgere og servicepersonale, der udelukkende tager sig af Fendt, ligesom der skal investeres i Fendt-specialværktøj til værkstedet.

I forbindelse med sin nye distributionsstrategi lancerer AGCO Danmark A/S også et nyt og forstærket butikskoncept. Firmaet vil tilbyde sine forhandlere og centre et bredt sortiment af produkter, som henvender sig til både landbrug, industri, og haveejere. Der vil blive satset på kendte mærkevarer indenfor alle typer produkter.

Læs også