Alle stande solgt i Aabenraa

Maskinkonsulent har for længst kunnet hænge den røde lampe ud og melde totalt udsolgt af stande.

- Alt er udsolgt, og det er selvfølgelig positivt – i hvert fald for dem, der har fået en stand.

Meldingen kommer fra maskinkonsulent Mads Birk, der har stået for salget af stande til Det sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, og han glæder sig over igen denne gang at kunne fylde pladsen, selvom der er færre landmænd.

- Antallet af landmænd er faldet, men der er stadig den samme mængde jord og dermed den samme investering, konstaterer Mads Birk.

- Mange udstillere har tradition for at være med, men det er også billigt at udstille på et dyrskue i stedet for at være med på en stor messe. Her hos os har de små virksomheder med et lille markedsføringsbudget nemt ved at komme med og præsentere deres produkter for et stort publikum, fortsætter Mads Birk.

- Der er nogle af udstillerne, der er gået sammen, så de ikke hver især skal skaffe de store maskiner hjem for at kunne præsentere dem på skuet, siger Mads Birk.

I forhold til tidligere skuer er der ikke sket de store forandringer på inddelingen af pladsen, men lidt er der dog sket:

- Vi har forsøgt at samle de udstillere, der viser færdige produkter, et sted, og det er også stort set lykkedes, men der er nogle, der har tradition for at have en bestemt plads på pladsen, og de har ikke ønsket at flytte sig, konstaterer Mads Birk.

Læs også