HMC flytter til Sorø

HMC-Maskiner præsenterede en nyhed på dyrskuets første dag: En ny, stor og centralt placeret maskinhandel på Sjælland

Første december flytter HMC-Maskiner A/S fra den hidtidige adresse i Kjulerup ved Ringsted til betydeligt større og mere moderne faciliteter med 2.800 m2 bygningsareal på en 20.000 m2 stor grund centralt placeret i Sorø nær motorvejen.

Det annoncerede Kjeld Ilsøe på HMC-Maskiners stand på Roskilde Dyrskue fredag, mens Peter Ilsøe, Jesper Justesen og C. Bay Christensen fremviste plakater med billede af de nye bygninger.

Store og moderne bygninger

C. Bay Christensen har bygget ejendommen, som nu sælges til HMC-Maskiner og som vil oprette en butik med maskiner sammen med serviceværksted. Hidtil har ejendommen været udlejet til Helms og Mertz A/S, som i stedet har et byggeri i gang i Ringsted.

- Der er gode og moderne faciliteter for både kunder og personale, sagde Kjeld Ilsøe. Bygningerne er i højde og vidde meget velegnede til at yde service på nu- og fremtidige store maskiner. Indretning og installationerne i bygningerne er lovmæssig og tidssvarende i mange år frem.

HMC-Makiner lukker i forbindelse med flytningen forretningen i to uger og den nuværende forretning i Ringsted lukker permanent.

Læs også