Salling-baseret vaskerobotproducent stifter nyt datterselskab gennem opkøb

I forbindelse med et planlagt generationsskifte hos producenten af vaskerobotter Washpower’s franske distributør, ID1Port, har Glyngøre-virksomheden opkøbt 80 procent af virksomhedens aktier.

Aftalen inkluderer den fortsatte involvering af den tidligere ejer, Christian Lescouezec, som vil forblive i virksomheden i seks måneder, for at sikre en gnidningsfri overgang. Han forsikrer imidlertid, at ID1PORT vil fortsætte med at operere i Frankrig, nu blot under Washpower’s paraply.

Adm. direktør i Washpower, Peter Tipsmark, understreget den strategiske betydning af det franske marked og påpeger, at Frankrig har stor værdi for Washpower’s aktiviteter.

- Hos Washpower ser vi frem til at fortsætte arbejdet med at levere pålidelige vaskeløsninger til vores franske kunder og styrke vores tilstedeværelse i Frankrig yderligere, lyder det fra Peter Tipsmark i en pressemeddelelse.

Med opkøbet af ID1Port vil Washpower sikre kontinuitet for eksisterende kunder og samtidig udnytte ekspansionen til fremtidige vækstmuligheder på tværs af forskellige segmenter i Frankrig.

Læs også