Fynsk startup vil revolutionere konfektmarkedet gennem bælgfrugter
Iværksætterduoen og barndomsvennerne Martin Hansen og Benjamin Pedersen står bag konfektureproducenten Bælg, der laver sunde konfektalternativer lavet på økologiske danske kikærter. Med nyvunden pris i ryggen vil de to stiftere gerne have os til at tænke mere over, hvad vi spiser, når vi har lyst til snacks.

De to barndomsvenner og nu forretningspartnere Benjamin Pedersen (tv) og Martin Hansen (th) har på få år forvandlet en lille snack lavet på bælgfrugter til en virksomhed i vækst. Fotos: Bælg
Vi kender det alle. Den lille sult, der kommer snigende i tide og utide. Den lokkende stemme i baghovedet, der fortæller dig, at det kunne være noget så lækkert med lidt sødt til ganen. Og her kan æbler og gulerødder bare ikke det samme som et chokoladeovertrukken stykke blød marcipan.
Men hvad nu hvis der fandtes et alternativ til den sukkerholdige konfekt, der smagte usundt, men som man kunne spise med god samvittighed?
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her