Sydjysk fødevarevirksomhed vil binde fødevarer sammen med fermenteret korn

Efter mange års udvikling er nicheproducenten Ferm Food fra Bække klar med sin nye ingrediens til fødevareindustrien – en 100 procent naturlig og multifunktionel fuldkornsingrediens med en unik bindingsevne, der kan gøre en enorm forskel for fødevareproducenter i stort set alle fødevarekategorier.

Den Bække-baserede fødevarevirksomhed Ferm Food, der blev grundlagt i 2019, har udviklet en billig metode til fermentering af afgrøder som hestebønner og raps, hvor disse afgrøder kan indgå i en række produkter såsom kiks, brød og grønt kød, idet fermenteringen fjerner bitterstoffer, som ellers ville smage igennem i fødevarerne.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs også