Tidligere Agri Nord-direktør tiltalt for bedrageri

Den forhenværende direktør for landmandsforeningen Agri Nord, Kim Koch, er tiltalt for forfalskning af underskrifter og fakturer. Det skriver Maskinbladet, der har fået aktindsigt i anklageskriftet mod Kim Koch, der i dag er direktør for Bæredygtigt Landbrug.

I anklageskriftet fremgår det, at Kim Koch er tiltalt for i alt 10 forhold. Han anklages blandt andet for at have forfalsket underskriften fra bestyrelsesformanden for i 2017 at have uberettiget hævet sin egen månedsløn ad flere omgange. Således påstås det i anklageskriftet, at Kim Koch indleverede et forfalsket dokument til Agri Nords bogholderi for at øge sin månedløn fra 125.000 til 140.000 kroner. Senere menes det så, at han ændrede den igen, til 155.000 kroner.

Han er også tiltalt for at have fået bogholderiet til at betale flere uberettigede fakturer, på op imod 25.000 kroner. Kim Koch blev senere fyret og politianmeldt af Agri Nord.

Direktøren afviser overfor Maskinbladet alle anklager.

- Og jeg ser med sindsro frem til at få sagen afgjort i retten, hvor jeg kan dokumentere de originalt underskrevne kontrakter og dokumenter, udtaler han til mediet.

Læs også