Biogasselskab tilføjer erfaren rådgiver til direktionen

Agri Energy Vrå har pr. 1. marts 2024 udvidet direktionen ved ansættelse af Søren Greve Olesen som ny direktør for byggeselskabet.

Søren Greve Olesen kommer med et stærkt kendskab til lokalområdet og har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning af landmænd.

Med Søren Greve Olesens erfaring og kendskab til landbruget vil han kunne spille en afgørende rolle i arbejdet med at realisere visionen om en udvidelse, og styrkelsen af båndene med leverandørerne.

- Søren bringer en god kombination af erfaring og forståelse for landbruget til bordet, og vi er glade for at byde ham velkommen på holdet, udtaler adm. direktør for Agri Energy Vrå Daniel Overgaard Pedersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi er overbeviste om, at hans erfaringer og lederskab vil være afgørende for vores fortsatte succes og vores evne til at gøre en positiv forskel i både landbrugs- og energisektoren.

Daniel Overgaard Pedersen fortsætter som adm. direktør, men vil overdrage mange af sine ansvarsområder til Søren Greve Olesen, herunder blandet andet ansvaret for drift, organisation og personale.

Direktionen udgøres herefter af Daniel Overgaard Pedersen og Søren Greve Olesen.

Læs også