Magnus vil hjælpe verdens mest udsatte landmænd

Magnus Meyer Harrison måtte meget igennem, inden han endelig fik godkendelse til at sælge drikkevarer, der gavner nogle af de fattigste kaffebønder i Afrika. I dag er han direktør i et bæredygtigt start-up og brænder for at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte landmænd.

Magnus Meyer Harrison stiftede Twisted Leaf i 2017, og i dag er han adm. direktør i virksomheden, der producerer bæredygtige drikkevarer baseret på spildprodukter fra kaffeproduktionen. Fotos: Daniel Barber Magnus Meyer Harrison organiserer bilag fra en forretningsrejse til Kenya, han kom hjem fra i sidste uge, hvor han mødtes med lokale kaffebønder for at etablere nye samarbejder til sourcing af kaffeblade til produktionen. Selvom Twisted Leaf blev grundlagt for fire år siden, har det kun været muligt for virksomheden at sælge drikkevarer siden sommeren 2020 på grund af en langvarig godkendelsesproces ved EU-Kommissionen. Selvom Twisted Leafs flagskibsprodukter indeholder 4.0% alkohol, er en af virksomhedens store nye satsninger to alkoholfrie varianter, der skal tage markedsandele i det hastigt voksende forbrugersegment for non-alkoholiske drikkevarer. Der er kamp om logopladserne på bygningens glasfacade, der tæller både Metronome og Nordisk Film TV, men indtil videre er stifteren tilfreds med et klistermærke på et elskab foran kontorerne. Virksomheden har kontor på Raffinaderivej i København og har produktion hos Skanderborg Bryghus. Magnus Meyer Harrison var for blot en uge siden i Kericho for blandt andet at mødes med nogle af de kaffebønder, hvis kaffeblade Twisted Leaf fremover skal aftage. Foto: Twisted Leaf

- Vi tror på, at alt i naturen har værdi, særligt kaffeblade.

Sådan lyder mottoet hos Twisted Leaf, en virksomhed med hovedsæde i København, der producerer drikkevarer med og uden alkohol baseret på kaffeblade. 

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også